Rioollekkage Spijkenisse

Een rioollekkage kan door verschillende oorzaken ontstaan. Als u een verstopping heeft welke u niet tijdig laat verhelpen kan het ontstaan. Maar ook door een verzakking van de grond, wortelgroei of simpelweg door ouderdom. Een rioollekkage gaat in veel gevallen gepaard met rioolstank en rioolvliegjes. Dit zijn dan meestal ook de signalen die als eerste worden waargenomen.

Rioollekkage Spijkenisse opsporen

Een lek in uw riolering is vaak lastig te constateren. U ruikt wellicht een vervelende rioollucht maar dan weet u nog niet waar het lek zit.  Vroeger betekende dit dat we een groot deel van de riolering moesten opgraven om het lek te vinden. Gelukkig zijn daar tegenwoordig nieuwe technieken voor beschikbaar. Rioolgroep beschikt over de mogelijkheid om een rioolinspectie uit te voeren met behulp van een rioolcamera.

Deze lange kabel met aan het eind een camera brengen wij in het riool aan. Boven de grond op een display krijgen wij live-beelden uit uw riolering te zien. Door ruim 17 jaar aan ervaring weten onze rioolexperts precies waar ze op moeten letten. Het leuke is dat u met de monteur kunt meekijken op het scherm. Hij kan u tevens vertellen wat voor gebreken hij tegenkomt. Zodra onze monteur een probleem heeft gevonden gaat hij boven de grond met een apparaatje opzoek  naar de locatie van de rioolcamera. Deze kan namelijk een signaal uitzenden welke boven de grond te traceren is. Zo weten wij precies waar het probleem zit en waar we de riolering moeten opgraven.

Lekkage riool Spijkenisse rookdetectie

Niet alle rioollekkages kunnen wij vinden door middel van een camera inspectie. U kunt namelijk al last hebben van rioollucht bij de allerkleinste scheurtjes en gaatjes. Deze zijn niet te zien met een camera. Vaak is dit zelfs met het oog niet waar te nemen als het lek is opgegraven. Om dit toch op te kunnen sporen maken wij gebruik van een rookdetectie. Geheel milieuvriendelijke rook blazen wij uw riolering in. We weten dat er een rioollekkage is, anders heeft u geen last rioolstank en/of rioolvliegjes. Op de plek waar de rook de riolering verlaat bevindt zich de lekkage.

Lekkage riool Spijkenisse contact

Denk u te maken te hebben met een rioollekkage of heeft u ons ontstoppingsbedrijf nodig? Dan doet u er goed aan om dit te laten onderzoeken. Wij kunnen u uit ervaring vertellen dat de problemen snel groter worden als u dit op zijn beloop laat. Schade aan uw inventaris en woning is vaak het gevolg. Ondanks dat u hier vast voor verzekert bent geeft het een hoop overlast. Bel nu met Rioolgroep  voor een rioolinspectie. U kunt ons bereiken op 085 - 106 14 43 om meteen een afspraak te maken. Ook via ons contactformulier kunt u met ons een afspraak gaan plannen. Ook leuk om te weten is dat wij geen weekend- en avondtarief hanteren.